Hidromel Vanir D'Melis

La marca artesana D'Melis porta aquest deliciós hidromel dolç inspirat en la Saga Vanir de l'escriptora best seller barcelonina Lena Valentí. Com bé diu el món Vanir, aquest hidromel és un "caprici dels déus" destinat a celebracions molt especials i assenyalades. Disponible en ampolles de 37.5 cl i de 75 cl. 14% vol.

Més detalls


12,75 € amb IVA

Programa de fidelització En comprar aquest producte pots recollir fins a 2 punts de fidelitat com a cupó de 0,20 €. Els teus punts de fidelitatSaga Vanir La marca artesana D'Melis porta aquest deliciós hidromel dolç inspirat en la Saga Vanir de l'escriptora best seller barcelonina Lena Valentí. Aquesta saga, que està sent un autèntic èxit, s'emmarca dins del gènere de la novel romàntica per a adults, de tall fantàstic. Els principals personatges de la saga estan inspirats en la mitologia celta i escandinava - els vaniris i els berserkers, éssers de poders extraordinaris - i la hidromel té un lloc rellevant en aquesta història.

La hidromel va ser la beguda fermentada més antiga de la humanitat i antigues civilitzacions li van atorgar propietats especials. En algunes cultures (celtes, víkings, saxons, normands, grecs, ibers, romans, teutones, ...) la hidromel era una beguda reservada als herois i escollits. Per als grecs era el melikraton, per als romans el Aquamulsum - era la beguda preferida de Juli Cèsar - i així molts pobles tenien un moment màgic reservat per a aquesta beguda, que era consumida en celebracions religioses i paganes, formant part de les seves tradicions i de la seva mitologia. Una de les tradicions de "La Lluna de Mel" prové dels teutons, consistia que durant un cicle lunar els nuvis prenien hidromel per considerar-li propietats afrodisíaques, entre altres. En la tradició vikinga era la beguda que oferien les valquíries als guerrers que morien en combat quan arribaven al Walhalla, el seu paradís.

La hidromel Vanir D'MELIS s'elabora a partir de la fermentació en condicions adequades, d'una barreja de mel, aigua i pol·len. Quan ha fermentat, s'efectuen diferents transvasaments, clarificant el hidromel per decantació i passant finalment a bótes de roure, situats al celler, on romandrà en condicions ambientals constants, durant un llarg període de temps. Una vegada adquireix les característiques desitjades, es realitzen diversos filtrats, s'embotella i es deixa en repòs, fins a l'etiquetatge.

La hidromel Vanir D'MELIS és un producte natural i s'elabora de forma artesanal, sent la seva producció limitada. Conserva part de les propietats de les mels utilitzades. Com qualsevol producte elaborat d'aquesta manera, sol presentar lleugeres variacions, i en algunes ocasions es pot produir una mica de pòsit, sense que per això variïn les seves propietats. Predominen els reflexos ambarins amb diferents tonalitats, i les seves peculiaritats resinoses i altres molt particulars, són degudes en part a les mels que s'han utilitzat, així com al procés seguit.

Com bé diu el món Vanir, aquest hidromel és un "caprici dels déus" destinat a celebracions molt especials i assenyalades.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en