12 Càpsules Tupispresso cafè Costa Rica Tarrazú

Cafè Costa Rica Tarrazú. Sabor lleuger, àcid i lleugerament a xocolata. Descobreix en tan sols 20 segons un cafè únic, ric en sabor, aroma i crema consistent. Amb la garantia de la selecció dels millors orígens. Paquet de 12 càpsules.

Més detalls


4,94 € amb IVA

REF000504

0.25 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitat Tassa Tupispresso

12 càpsules de cafè Costa Rica Tarrazú.

Sabor lleuger, àcid i lleugerament a xocolata.

La producció de cafè aràbiga a Costa Rica té un paper clau en la història d'aquest país i segueix sent important per a l'economia de Costa Rica. El 2006, el cafè de Costa Rica va ser el tercer producte més important en l'exportació, en ser el número u d'exportació de cultius comercials durant diverses dècades. El cultiu i exportació del cafè d'altura és la principal font d'ingressos de la població local. Durant els mesos de desembre, gener i febrer, la població augmenta fins a tres vegades a causa del temps de la collita de cafè.

El cafè Tarrazú de Costa Rica és un dels millors del món pel seu sabor lleuger i la seva meravellosa fragància floral, per la seva cultiu a una altitud d'uns 1500 metres ia la influència de la seva terra volcànica fèrtil i humida. Les àrees de major creixement són les províncies de Sant Josep, Alajuela, Heredia, Puntarenas i Cartago.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en