12 Càpsules cafè Tupispresso Jamaica Blue Mountain

Cafè Jamaica Blue Mountain. Cos complet, acidesa vibrant i gran aroma. Descobreix en tan sols 20 segons un cafè únic, ric en sabor, aroma i crema consistent. Amb la garantia de la selecció dels millors orígens. Paquet de 12 càpsules.

Més detalls


12,73 € amb IVA

REF000500

0.25 Kg.

Programa de fidelització En comprar aquest producte pots recollir fins a 1 punts de fidelitat com a cupó de 0,10 €. Els teus punts de fidelitat Tassa Tupispresso

12 càpsules de cafè Jamaica Blue Mountain.

Cos complet, acidesa vibrant i gran aroma.

El Cafè Blue Mountain de Jamaica és una classe de cafè que es conrea a les Blue Mountains de Jamaica. Els millors lots del cafè Blue Mountain es distingeixen pel seu sabor suau i falta d'amargor. És un tipus de cafè molt car i molt buscat, un 80% del cafè Blue Mountain de Jamaica s'exporta al Japó. A més les llavors d'aquest tipus de cafè són la base del licor de cafè Tia Maria.

El Blue Mountain està protegit a tot el món per ser una marca certificada. El seu cultiu està monitoritzat per l'organisme oficial Coffee Industry Board de Jamaica.

Les seves plantacions es troben entre Kingston al sud i Port Antonio al nord. Es conreen fins als 2.300 metres d'altitud. El clima d'aquesta zona és fresc, boirós i molt plujós. El sòl és ric amb excel·lent drenatge. Aquesta combinació de sòl i clima es considera ideal per al cultiu del cafè.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en