Rooibos Bio taronja i canyella. Sudàfrica

Rooibos Bio taronja i canyella. Sudàfrica

Rooibos Bio  amb gust de taronja i canyella en bossetes de 37.5 gr. El Te Vermell, també conegut com 'Rooibos', nom que s'identifica directament com te d'alta qualitat. Sudàfrica.

Més detalls


3,58 € amb IVA

REF000106

0.1 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitatRooibos Amb gust de taronja i canyella. Procedent del grup de plantes Aspalathus Linearis, originària de Sud-àfrica. El Te Vermell, també conegut com 'Rooibos', nom que s'identifica directament com te d'alta qualitat.

La planta es distingeix per ser un arbust "shrublike": amb tija d'escorça llisa, que es divideix en diverses branques de la mateixa mida, que al seu torn tenen unes fulles primes, febles, suaus i punxegudes com agulles que mesuren aproximadament 10 mm. de longitud i que poden créixer soles o en manats. La planta arriba a créixer fins a 1.5 m. d'alçada encara que pot variar segons el clima i les condicions del sòl.

Aquesta infusió no té teïna ni cafeïna. El seu aspecte vermellós intens és totalment natural així com el seu sabor dolç. Té efectes relaxants, pel que és apropiada per combatre l'insomni.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en