Te Verd Darjeeling Bio al gessamí

Te Verd Darjeeling Bio al gessamí

Te verd biològic aromatitzat al gessamí. La seva principal propietat és l'alta capacitat antioxidant deguda principalment a la ràpida recol·lecció dels rovells. Presentat en 20 bossetes filtre de 2 grams.

Més detalls


2,63 € amb IVA

REF000102

0.1 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitatTe verd Te verd biològic aromatitzat al gessamí. 20 bossetes filtre de 2 grams.

Aquest te pren el seu nom de la ciutat Índia de Darjeeling, situada a l'Himàlaia, molt a prop de la frontera amb Nepal. La seva altitud a 2500 m proporciona a les plantacions temperatures fresques que al costat de la generositat del sol dota a aquests sòls d'una fertilitat excepcional.

Es tracta de te verd, és a dir no fermentat, les fulles contenen un major nombre d'antioxidants, que són beneficiosos doncs reforcen les defenses.

El te es conrea a Darjeeling des de fa 150 anys. La peculiar i complexa combinació de condicions agroclimàtiques de la regió donen al te una qualitat distintiva i natural i un sabor que ha merescut el patrocini i el reconeixement de clients exigents de tot el món des de fa més de un segle.

El Te és una planta de fulla perenne que creix en forma d'arbust. Des Índia i la Xina va passar a Ceilan (actualment anomenat Sri Lanka) a mitjans del segle XIX. La cultura del te ha calat a Occident i s'aprecien les seves varietats i gustos, que podem resumir aquí:

Segons la part de la planta que s'utilitza:

* Te orange Pekoe: s'obté dels brots tendres i de les fulles interiors.

* Te Pekoe: s'obté del primer full.

* Te souchong: s'obté de la tercera fulla.

Segons el seu procés d'elaboració:

* Te verd o te xinès: conté més teïna i és més amarg. La planta s'asseca i se sotmet a un procés de torrefacció en recipients de ferro.

* Te negre: després de la collita, les fulles s'enrotllen i es deixen fermentar. Després s'assequen i es trituren. És la varietat que més coneixem.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en