Muesli Body & Soul (xocolata)

Muesli Body & Soul (xocolata)

El Muesli Body & Soul amb xocolata compta amb l'aval Demeter (cultiu biodinàmic). El muesli s'ha popularitzat com un aliment sa, nutritiu, energètic i saciant, donat-nos una gran aportació de vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni. Ideal per prendre amb llet o iogurt. Paquet de 375 gr.

Més detalls


4,25 € amb IVA

REF000083

0.42 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitatSpielberger El Muesli Body & Soul Spielberger compta amb l'aval Demeter, de cultiu biodinàmic. Els seus ingredients són els 

Els seus ingredients són els flocs grans de civada **, flocs de xocolata 30% (cornflakes [blat de moro **, mel *, sal marina i extracte de malt **], xocolata amb llet [sucre de canya *, mantega de cacau *, llet sencera en pols * i massa de cacau *]), choco-crispies 9% (xocolata amb llet [sucre de canya *, mantega de cacau *, llet sencera en pols * i massa de cacau *], farina d'arròs *, xocolata amarga * [massa de cacau *, sucre integral * i mantega de cacau *]), trossets de xocolata 5% (sucre de canya *, massa de cacau *, mantega de cacau * i dextrosa *), mini-cornflakes (flocs de blat de moro **, mel *, sal marina i extracte de malt **) i ratlladura de coco *.

** Cultiu Biològic-dinàmic (Demeter)

* Cultiu Ecològic

Per elaborar els flocs de civada i de blat de moro, es cou el cereal produint-se la hidrolització dels midons, posteriorment s'assequen i refreden. Quan els grans ja estan tous es laminen en flocs i es torren quedant el característic floc cruixent. El muesli s'ha popularitzat com un aliment sa, nutritiu, energètic i saciant, donant-nos una gran aportació de vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni. Ideal per prendre combinat amb llet o iogurt.

Demeter és un aval Alemany que acredita a les finques amb el sistema de cultiu anomenat biodinàmic o biològic-dinàmic. DEMETER és el nom de la deessa grega de la fertilitat del món. Des de 1927, Demeter ha estat la marca dels aliments de producció certificada biodinàmica.

El mètode biodinàmic proposa certs principis per assegurar la salut de la terra i de les Spielberger plantes i procurar una nutrició sana per als animals i l'ésser humà:

* L'agricultura Biodinàmica genera la fertilitat de la terra per mitjà de mètodes naturals. Per a això, desenvolupa mètodes específics de producció d'adobs.

* Proposa un agroecosistema agrícola i pecuari menys dependent de factors externs com recursos i serveis.

* Cuida la capacitació de l'agricultor i la seva família, buscant un equilibri sostenible amb els recursos naturals.

 

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en