Suc de taronja ecològica

Suc de taronja ecològica

El Suc de taronja ecològica en envàs d'1 litre conserva tot el seu sabor i valor nutritiu gràcies a un procés d'elaboració que exclou el contacte del suc amb la pell, una pasteurització i refredament ràpids i un repòs en ambient fosc.

Més detalls


3,16 € amb IVA

REF000073

1.5 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitatEls sucs El Suc de taronja ecològica en envàs d'1 litre conserva tot el seu sabor i valor nutritiu gràcies a un procés d'elaboració que exclou el contacte del suc amb la pell, una pasteurització i refredament ràpids i un repòs en ambient fosc.

La matèria primera : La procedència de les fruites és diversa: la poma i la pera de Lleida, Osca i Bolzano (Itàlia), de producció pròpia el tomàquet i del Llevant i el Sud d'Espanya els cítrics (taronja, mandarina, aranja i llimona). La recepció i el control de la matèria primera: La fruita destinada a l'elaboració de suc es selecciona segons la varietat i el seu estat de maduresa més adequats. Quan arriba el producte es realitza un control de qualitat i si escau comença l'elaboració o, en el cas de no poder fer-ho immediatament, es guarda en cambres frigorífiques per la seva correcta conservació, sempre en el menor temps possible. El rentat, l'extracció i el filtratge: En primer lloc, la fruita passa per un procés de rentat amb aigua sense clor i posteriorment es selecciona a mà is'elimina la fruita no apta per al suc. L'extracció del suc varia segons el tipus de fruita:

Poma i pera: Es trituren i es premsen amb una premsa mecànica per simple pressió, el suc passa a dipòsits on el suc es clarifica per decantació natural i posteriorment es filtra.

Tomàquet: Es tritura, es tamisa per eliminar la pell i les llavors i posteriorment, s'hi afegeixen la resta d'ingredients (sal i herbes aromàtiques).

Cítrics: L'extracció es realitza amb una màquina expressament dissenyada per cítrics que evita en tot moment el contacte del suc amb la pell de la fruita amb el fi d'evitar el pas al suc de substàncies amargues (limonina) que aquesta conté. Després es tamisa per eliminar les partícules més grosses de la polpa.

La pasteurització i l'envasament: A continuació, el suc es pasteuritza durant pocs segons per garantir la seva conservació i després s'envasa en ampolles de vidre. L'envàs és el definitiu per evitar que el producte sofreixi una segona manipulació i perdi qualitat.

Aclariments i comentaris: La decantació dels sucs de poma i pera es realitzen de forma natural sense l'addició d'enzims. En el cas dels cítrics tot el procés d'elaboració es realitza en molts pocs minuts per garantir la seva qualitat. Els sucs no han estat homogeneïtzats, per tant, és natural que es estratifiquen i que s'hagin d'agitar abans de servir. Cal Valls garanteix plenament que els sucs no contenen cap additiu ni aigua. Malgrat l'interès de Cal Valls a mantenir una línia en les seves característiques, en ser un producte 100% natural, es poden observar petites variacions que no afecten en absolut la seva qualitat.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en