Combinat de mel i gelea reial

Combinat de mel i gelea reial

El combinat Mas Buret de mel i gelea reial es presenta en un pot de 125 grams (120 g de mel i 5 g de gelea reial fresca). És ideal per a nens i adults que no els agrada el gust amarg de la gelea fresca. La mel suavitza l'amargor i facilita l'assimilació de la gelea.

Més detalls


3,63 € amb IVA

REF000067

0.215 Kg.

Programa de fidelització Producte sense punts de fidelitat. A partir de 10 euros pots aconseguir punts. Pots ampliar la quantitat d'aquest producte fins a arribar a aquest valor. Els teus punts de fidelitatEs presenta en un pot de 125 grams (120 g de mel i 5 g de gelea reial fresca). És ideal per a nens i adults que no els agrada el gust amarg de la gelea fresca. La mel suavitza l'amargor i facilita l'assimilació de la gelea. La gelea és l'aliment de les larves obreres i abellots fins el seu tercer dia, de les larves reines fins al cinquè dia i de la reina adulta durant tota la seva vida. La diferència en el consum per a les diferents abelles fa que tinguin un desenvolupament físic i una longevitat molt diferenciat. L'abella reina té una vida d'aproximadament 5 anys, mentre que les obreres tenen una esperança de vida d'uns 45 dies.

Des del punt de vista nutritiu destaquen en la gelea reial les vitamines C, A, E i els diferents tipus de B, així com diferents minerals com el ferro, el fòsfor i el calci. Entre les seves múltiples propietats cal destacar els seus efectes estimulants, tonificants i reequilibrant del sistema nerviós, millorant l'oxigenació cerebral i regularitzant els trastorns digestius, així com és recomanable en casos d'anèmia, com preventiu de malalties cardiovasculars i com a reforç del sistema immunitari, entre d'altres moltes propietats.

Miel Més Buret

La mel Mas Buret és diferent a les mels importades, no és una barreja de mels originàries i no originàries de la CEE, és a dir, barreja de mels de la Península i mels d'altres països fora de la Unió Europea. Les mels d'importació són molt més econòmiques que la mel del país però els controls sanitaris, segurament, no són tan estrictes com els d'aquí. La mel Mas Buret és 100% mel del país. És una mel amb un procés artesanal des de la recollida fins a l'envasat, procurant que les abelles estiguin en paratges naturals on puguin recollir el millor nèctar, no utilitzant productes químics que puguin deixar residus a la mel.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en